Mitä teemme?

Koulutukset, projektit ja messut, alueellinen ja kansainvälinen toiminta.

Millaista koulutusta Nuorkauppakamari tarjoaa?

Koulusta edullisesti

Nuorkauppakamarit järjestävät sekä paikallisella että kansallisella tasolla erilaisia koulutustilaisuuksia. Ne voivat olla yritysvierailuja, luentoja erilaisista aiheista tai vaikkapa esiintymiskoulutusta. Kouluttajat löytyvät yleensä omista verkostoista ja siksi koulutukset ovat yleensä maksuttomia. Nuorkauppakamarissa kannustetaan myös kouluttajana kehittymiseen, mihin on rakennettu selkeät koulutusohjelmat.

Monipuolista koulutusta

Tutustu Pieksämäen Nuorkauppakamarin koulutustarjontaan.

Muistathan, että myös meillä on oikeus osallistua mm. Etelä-Savon Kauppakamarin tilaisuuksiin ja koulutuksiin.

 

Pieksämäen Nuorkauppamarin projektit

Pieksämäen nuorkauppakamari toteuttaa yhteistyökumppaneiden kanssa mm. seuraavia projekteja:

  • Joulupuu -keräys
  • Vuoden pieksämäkeläinen
  • Vientitykki
  • Ylityöklubi
  • Turvallisesti koulutille
  • Savon Solmu -messut

Kiinnostaisiko sinua olla toteuttamassa näitä tai jotain uutta projektia?

 

Savon Solmu -messut

Pieksämäen Nuorkauppakamari on järjestänyt Savon Solmu -messut jo 28 kertaa! Kiinnostaisiko sinua olla tiimissä ensi vuonna?

Alueellinen & kansainvälinen toiminta

Nuorkauppakamari on poliittisesti sitoutumaton ja se vaikuttaa järjestönä yhteiskuntaan juuri johtajuutta kehittämällä. Parempi johtajuus on yhteiskunnan menestystekijöitä, lisäksi nuorkauppakamari nostaa positiivisia esimerkkejä esiin projektiensa kautta esim. Vuoden Nuori Menestyjä (TOYP), Vuoden Nuori Johtaja, Tuottava Idea, jne.

Olemme osa yli 100 maassa toimivaa Junior Chamber Internationalia. Suuret määrät nuorkauppakamarilaisia matkustaa vuosittain alueellisiin (esim. eurooppa-) ja maailmankattaviin kokouksiin (maailmankokous). Parhaimmillaan maailmankokouksessa saattaa olla yli 10.000 osallistujaa ja Suomestakin satoja. Lisäksi monilla paikallisilla kamareilla on ystävyys, eli ns. twinning-kamareita eri puolilla maailmaa. Missä tahansa kohtaatkin nuorkauppakamarilaisen, on heillä aina yhteinen harrastus, mikä helpottaa ystävystymista, liikesuhteita ja verkostoitumista.